K-express е динамично развиваща се верига от заведения за бързо хранене с готвена храна на франчайз принцип. Франчайз К-еxpress се предоставя предимно на вече работещи и оборудвани заведения K-express. Франчайзодателят К-експрес ЕООД е избрал този начин на разширяване на веригата с цел повишаване сигурността на спазване на вече установени стандарти и осигуряване на по-голяма подкрепа на франчайзополучателите. Редки са случаите на франчайз на нов обект, в който франчайзополучателят стартира с откриването на заведението.

За сключването на франчайз споразумението е задължително успешното преминаване на потенциалния франчайзополучател през тренировъчна програма. Финансовите изисквания и текущи плащания по франчайз отношенията зависят от конкретното заведение и начина на финансиране на сделката. Най-общо те се разделят на такса за първоначално обучение, първоначална вноска и последващи плащания за търговския обект - ежемесечни подоходни такси.

Ако се интересувате от франчайз на К-express заведение за бързо хранене с готвена храна, моля попълнете формата по-долу. След разглеждане на предоставената информация и първоначално одобрение, ще се свържем с Вас за уточнения и налични възможности за франчайз.

Кандидатстване за Франчайз

Полетата, отбелязани със звездичка ( *) са задължителни. Изпрати
Благодарим за желанието да станете част от К-express!
Съжaлявам в момента Вашето съобщение не може да бъде изпратено, опитайте пак по-късно!

Благодарим Ви за проявения интерес и желание да станете част от веригата K-express!