Мениджър за един ден в К-експрес ЕООД

2017-10-02

За мотивацията и отговорността към младите.

На 12.10.17 г. ще се проведе 16-то  издание на инициативата „Мениджър за един ден“. Тя е един от най-популярните проекти на Джуниър Ачийвмънт България и се провежда в повече от 100 държави по целия свят. Целта на инициативата е да даде възможност на младите хора за кариерно развитие и ориентация и да създаде умения за бъдещия им професионален път. Всяка година хиляди ученици и студенти прекарват по един ден във водещи компании, като учат директно от мениджърите и топ служителите, а компаниите имат възможност да участват в развитието на потенциала на младите хора в България.

Тази година за втори път и ние от К-експрес ЕООД се включваме в инициативата със следните позиции:

ДИРЕКТОР УПРАВЛЕНИЕ И РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ

МЕНИДЖЪР РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ

СПЕЦИАЛИСТ ЗАПЛАЩАНЕ И АДМИНИСТРИРАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ

МЕНИДЖЪР НА ОБЕКТ К-ЕКСПРЕС

ГОТВАЧ В ОБЕКТ К-ЕКСПРЕС

!Клик върху избраната позиция, директно Ви препраща към кандидатстване по обявата. Платформата ще е активна за кандидатстване от 18.09 до 08.10.2017г.

В инициативата могат да участват ученици и студенти от 16 до 23 години. За целта е необходимо всеки участник да се регистрира в раздела „Мениджър за един ден”, като попълни своята автобиография, а след това посочи интересите и професионалната си насоченост. Всеки участник може да кандидатства за неограничен брой позиции. От своя страна, компанията домакин или държавна институция, има право да избере кандидата с най-подходящ профил за обявената длъжност. 

Очакваме с нетърпение нашите млади мениджъри!

Екипът на К-експрес ЕООД