Ние сме свежи, модерни и бързи. Нашето призвание е да предлагаме разнообразие от български и интернационални ястия. Ние сме прясно приготвен обяд с колеги. Ние сме вкусна вечеря за семейството. Ние сме положителна емоция.

K - express е българска верига ресторанти на самообслужване, кулинарни магазини и щандове за бързо хранене с готвена храна. Нашите заведения съчетават удобството на бързината с прясно приготвено и разнообразно меню. Първият K-express отваря врати през 2009 год. По-късно към K-express групата се присъединяват кулинарни щандове К-express point в търговските галерии на Kaufland и кулинарни магазини K-express. По този начин веригата радва своите клиенти на все повече места. К-експрес ЕООД е част от “Азира Фууд Холдинг” АД от 2016 година като Азира Фууд Холдинг действа като управляващо дружество за компанията.

Мисия

Ние в K-express откриваме и развиваме предприемачески дух, за да доставяме заедно все по-положителна емоция на клиентите си.

Визия

Нашият път към успеха е непрекъснато да усъвършенстваме Модела на K-express, откриваме и развиваме талантите сред нас и популяризираме търговската марка. Клиентът е нашата опорна точка при взимане на решения, като даваме предимство на стратегическите цели пред краткосрочните резултати. Ще търсим приноса на всеки един от нас при управлението на бизнеса, за да сме реалистични и успешни.

Ценности

За K-express структура